Superkombat revine în România cu o gală pe 7 martie, la Ploiești

Superkombat revine în România cu o gală pe 7 martie, la Ploiești

Cei mai buni luptători din România sunt anunțați în programul primei galei Superkombat din 2015, programată pe 7 martie în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești și care va programa, pe lângă meciuri internaționale pe reguli de K-1, și confruntări de MMA și un meci între fete.

În total, sportivi din 12 țări vor participa la evenimentul transmis în direct pe 5 continente, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

După ce în a doua parte a anului trecut, promoția condusă de Eduard Irimia a pus în scenă evenimente în Olanda, Elveția și Olanda, Superkombat revine în România cu o gală la Ploiești, acolo unde noua senzație a categoriei grea în kickboxul mondial, Benjamin Adegbuyi, neînvins de doi ani și jumătate, va fi capul de afiș, alături de frații Bogdan și Andrei Stoica. Toți trei vor fi protagoniștii unor super-fight-uri internaționale care se anunță extrem de disputate.

De asemenea, ploieșteanul Amansio Paraschiv, câștigător recent al unui turneu în China, va încerca să cucerească titlul mondial Superkombat New Heroes, în fața albanezului Julian Imeri, campionul WKA (World Kickboxing Association), într-o confruntare care va unifica ambele centuri.

Și luptătorii internaționali anunță un spectacol incendiar în Sala Olimpia, promotorul Eduard Irimia dezvăluind că a selectat opt dintre cei mai buni grei din lume pentru un eveniment de clasă. ''Cu siguranță, cei mai bine cotați sportivi români vor fi prezenți, cu excepția lui Cătălin Moroșanu, care se află în junglă pentru un reality show. O nouă generație internațională de grei va fi adusă în premieră la Ploiești, va fi o adevărată confruntare a noilor eroi. În plus, venim cu o premieră, meciuri de MMA, dar și cu o confruntare între fete pentru a condimenta gala'', a declarat promotorul Eduard Irimia.

Nu mai puțin de 14 meciuri vor avea loc în cadrul galei de la Ploiești, dintre care două pe reguli de MMA și unul între fete pe reguli K-1. Printre românii confirmați se numără Cristian Ristea, Cristian Spetcu, Cătălin Cășaru, Alex Filip, Robert Stoica, Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase și Cristiana Stancu.

Printre greii internaționali selectați pentru Ploiești se numără polonezul Michal Wlazlo (1,96 m, 118 kg, 10 victorii și 4 înfrângeri), D'Angelo Marshall (1,94 m, 105 kg, 22 de victorii și 2 înfrângeri) din Curacao și albanezul Rustemi Kreshnik (1,87 m, 108 kg, 30 victorii și 7 înfrângeri), programul complet al galei urmând să fie dezvăluit în cursul săptămânii viitoare. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…