Tecău - Sunt nevoit să mă retrag din cauza unei probleme la brațul drept

Tecău - Sunt nevoit să mă retrag din cauza unei probleme la brațul drept

Tenismanul român Horia Tecău și-a anunțat miercuri retragerea din proba de dublu a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, în care urma să facă pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer, cei doi fiind desemnați, de altfel, principalii favoriți ai competiției de la București. Tecău și Rojer urmau să joace miercuri împotriva românilor Patrick Grigoriu/Costin Pavăl, în primul tur al turneului de la Arenele BNR, locul lor fiind luat de cuplul format din sârbul Dusan Lajovic și argentinianul Diego Schwartzman.

"Din păcate, nu am o veste bună. Sunt nevoit să mă retrag din cauza unei probleme la brațul drept — tendinită, care a apărut în cadrul turneului din Monte Carlo, unde am jucat meciul din turul doi care a fost foarte solicitant. De la acel meci nu am jucat deloc până la antrenamentul de ieri, când am încercat să mă antrenez timp de 20 de minute, însă nu m-am simțit destul de bine. Am făcut efortul necesar pentru a mă reface, împreună cu fizioterapeuții ATP, pentru acest meci de miercuri. Organizatorii m-au ajutat, au pus meciul cât mai târziu posibil, însă nu am avut suficient timp să mă refac", a declarat Tecău miercuri, în cursul unei conferințe de presă.

"Dacă joc, există riscul să mă accidentez și mai tare și să nu știu când mă mai pot întoarce pe teren — pot rămâne câteva săptămâni fără să joc", a explicat jucătorul român.

"Momentan, după discuțiile de azi cu fizioterapeutul, și turneul de la Madrid este sub semnul întrebării. Sper ca la jumătatea săptămânii viitoare să pot juca, în urma unui tratament intens. Îmi cer scuze în fața partenerului meu și a fanilor care știu că așteptau să ne urmărească din nou. Câteodată nu ești suficient de bine fizic pentru a intra pe teren. Sper să compensez la următoarele ediții", a mai spus Horia Tecău.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu