Tenis de masă: Eliza Samara, învinsă în șaisprezecimi la Mondialele din China

Tenis de masă: Eliza Samara, învinsă în șaisprezecimi la Mondialele din China

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a fost învinsă de taiwaneza Cheng I-Ching cu scorul de 4-1 (11-7, 10-12, 11-9, 11-8, 11-6), joi, în șaisprezecimile de finală ale probei feminine de simplu din cadrul Campionatelor Mondiale individuale de tenis de masă de la Suzhou (China).

''N-a fost să fie... Din păcate am pierdut 4-1, seturi echilibrate, cu mingi frumoase. Merg mai departe, urmează alte turnee, alte meciuri'', a afirmat Samara pe pagina ei de Facebook.

Elizabeta Samara era ultima reprezentantă a țării noastre în competiție. România a participat la Suzhou cu o delegație formată din Andrei Filimon, Adrian Crișan, Constantin Cioti și Ovidiu Ionescu, la masculin, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poștoacă și Cristina Hîrîci, la feminin, cele două loturi fiind conduse de antrenorii Mircea Dinu, respectiv Viorel Filimon. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...