Tenis: Elena Bogdan, pe tabloul principal la Acapulco (WTA); Raluca Olaru, învinsă la dublu

Tenis: Elena Bogdan, pe tabloul principal la Acapulco (WTA); Raluca Olaru, învinsă la dublu

Jucătoarea română de tenis Elena Bogdan a ajuns pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a învins-o pe Mariana Duque-Marino (Columbia), cu 6-4, 4-6, 7-6 (1), în ultimul tur al calificărilor.

Elena Bogdan (22 ani), aflată pe locul 527 în lume, s-a impus în două ore și 7 minute în fața unei adversare mult mai bine clasate, sud-americanca de 25 de ani (fostă 90 WTA) ocupând locul 139 în ierarhia mondială.

Românca și-a luat astfel revanșa după ce a fost învinsă de Duque-Marino cu 6-2, 6-2, în 2013, tot în calificări la Acapulco. Totuși, jucătoarea columbiană va fi prezentă pe tabloul principal, din postura de lucky loser.

Elena Bogdan și-a asigurat 1.925 dolari și 19 puncte WTA, iar în runda inaugurală o va înfrunta pe americanca Lauren Davis (21 ani), numărul 55 mondial.

La dublu, perechea alcătuită din Raluca Olaru și Katerina Bondarenko (Ucraina) a fost învinsă în primul tur de cuplul Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson (Suedia), cap de serie nr. 3, cu 6-2, 4-6, 10-6. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”