Tenis: Mergea și Bopanna au pierdut finala de dublu la Casablanca (ATP)

Tenis: Mergea și Bopanna au pierdut finala de dublu la Casablanca (ATP)

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna a fost învinsă de cuplul Rameez Junaid (Australia)/Adil Shamasdin (Canada), cu 3-6, 6-2, 10-7, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 439.405 euro. Mergea și Bopanna, principalii favoriți ai probei, au cedat după doar 64 de minute de joc și au fost recompensați cu un cec de 12.760 euro și 150 de puncte ATP.

Mergea (30 ani), care ocupă locul 18 în ierarhia mondială de dublu, are în palmares trei titluri ATP la dublu, în 2013 la Viena (alături de cehul Lukas Rosol) și în 2014 la Hamburg (alături de croatul Marin Draganja) și la Vina del Mar (alături de austriacul Oliver Marach). A mai jucat două finale, ambele anul acesta, alături de britanicul Dominic Inglot, la Auckland și Montpellier.

Bopanna (35 ani), aflat pe locul 24 la dublu, are nu mai puțin de 12 titluri (două de Masters), jucând alte 18 finale până la Casablanca.

Mergea și Bopanna au mai evoluat împreună, în octombrie, la turneul Masters de la Shanghai, unde au ajuns până în semifinale.

Rameez Junaid (77 ATP la dublu) și Adil Shamasdin (62) sunt la primul lor titlu ATP din carieră. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

2 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

3 Așa o fi?

4 Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

5 Deputata AUR Anamaria Gavrilă a demisionat din partid!