Tenis: Serena Williams, Muguruza, Pennetta și Radwanska, nominalizate pentru cea mai bună jucătoare a anului

Tenis: Serena Williams, Muguruza, Pennetta și Radwanska, nominalizate pentru cea mai bună jucătoare a anului

Americanca Serena Williams, spaniola Garbine Muguruza, italianca Flavia Pennetta și poloneza Agnieszka Radwanska au fost nominalizate pentru titlul de jucătoarea de tenis a anului 2015, românca Simona Halep, numărul 2 mondial, neregăsindu-se pe această listă, informează site-ul WTA.

Serena Williams, liderul mondial, a câștigat primele trei turnee de Mare Șlem ale anului. De asemenea, Serena Williams a câștigat turneele de la Miami și Cincinnati, de fiecare dată învingând-o pe Simona Halep. Între 2012 și 2014, ea a obținut distincția de cea mai bună jucătoare a anului.

Garbine Muguruza, ajunsă numărul 3 mondial, a disputat finala la Wimbledon și s-a remarcat în mai multe turnee. Flavia Pennetta, la 33 de ani, a obținut primul său titlu de Mare Șlem, la US Open. Agnieszka Radwanska a ajuns în semifinale la Wimbledon, iar acum câteva săptămâni a reușit cea mai bună performanță a ei din acest an, câștigând Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep a câștigat în acest an trei turnee, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells.

Fanii pot vota până pe 6 decembrie pe site-ul WTA. Câștigătoarea va fi anunțată pe 8 decembrie. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /