Trupul lui Tito Vilanova a fost incinerat. Familia n-a vrut înmormântare cu fast

Trupul lui Tito Vilanova a fost incinerat. Familia n-a vrut înmormântare cu fast

Vestea decesului tehnicianului, la doar 45 de ani, a adus durere nu doar la Barcelona, ci peste tot în lume. În semn de respect şi apreciere pentru el, 53.000 de oameni au venit sâmbătă şi duminică la stadionul "Nou Camp", pentru a-i aduce un oamgiu lui Vilanova. Acolo clubul a amenajat o sală de ceremonii pentru public.

După închiderea acesteia, la stadion a sosit şi familia lui Vilanova, soţia sa Montse, copiii Carlota şi Adria, precum şi fratele Josep însoţiţi de alte rude şi de prieteni apropiaţi. Conform cotidianului As, trupul neînsufleţit al lui Tito Vilanova a fost incinerat la Peralada, în apropiere de localitatea natală a tehnicianului, Bellcaire d'Emporda.

Ceremonia funerară s-a desfăşurat într-un cadru intim, la dorinţa familiei lui Vilanova, care n-a dorit o înmormântare eveniment. După decesul lui Tito, familia sa a cerut să i se respecte intimitatea, singura acţiune publică pe care a acceptat-o fiind ceremonia religioasă care va avea azi la catedrala din Barcelona, care va finaliza cele trei zile de doliu decretate de clubul catalan.

MOŞTENIREA LUI TITO VILANOVA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski