VIDEO Atletico Madrid - Elche 2-0, meci în care Săpunaru a dat o bară, a comis două penalty-uri şi a fost eliminat

VIDEO Atletico Madrid - Elche 2-0, meci în care Săpunaru a dat o bară, a comis două penalty-uri şi a fost eliminat

Cristi Săpunaru a fost eroul negativ al meciului Atletico Madrid - Elche, primul al etapei a 34-a din Primera Division. Românul a provocat două lovituri de la 11 metri, a văzut două cartonaşe galbene şi a fost eliminat, în partida terminată cu victoria madrilenilor, scor 2-0.

Săpunaru a început titular în banda stângă a defensivei lui Elche şi a irosit cea mai mare ocazie a echipei sale, în minutul 26, când Courtois a respins în bară lovitura de cap a acestuia, după un corner.

La trei minute după pauză, Raul Garcia a intrat în careu din dreapta, a încercat să ajungă la un balon centrat greşit, Săpunaru l-a blocat şi arbitrul Clos Gomez a dictat penalty, în ciuda protestelor românului şi ale coechipierilor săi. David Villa a ratat însă lovitura de pedeapsă,

Deschiderea de scor s-a consemnat târziu, când Miranda a reuşit să marcheze la un corner executat de pe stânga de Sosa şi să trimită plasat, cu capul, la colţul lung.

Săpunaru avea să mai fie o dată sancţionat decisiv, în minutul 88, când Diego Costa a intrat în careu, iar fundaşul lui Elche l-a împins şi s-a dictat din nou penalty. Al doilea galben şi eliminare pentru Săpunaru, care a jucat doar al optulea meci în acest sezon pentru Elche.

Diego Costa n-a ratat şi astfel a ajuns la cota 27 în clasamentul golgheterilor din Primera, cu unul mai puţin decât liderul Cristiano Ronaldo

Săpunaru a jucat 8 meciuri şi a marcat un gol în acest sezon pentru Elche, care rămâne pe locul 15 şi luptă în continuare pentru retrogradare. Românul se află la a doua eliminare din acest sezon.

Clasamentul în Spania: 1. Atletico 85 pct 2. Real 79 pct 3. Barcelona 78 pct (Real şi Barcelona au un meci mai puţin disputat)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”