VIDEO Petrolul-Steaua 2-3. Meci superb la Ploieşti, precedat de incidente în tribune. Varela a adus victoria oaspeţilor, care rămân lideri în Liga 1

VIDEO Petrolul-Steaua 2-3. Meci superb la Ploieşti, precedat de incidente în tribune. Varela a adus victoria oaspeţilor, care rămân lideri în Liga 1

Partida dintre Petrolul şi Steaua, derby-ul etapei a 8-a din Liga 1, a început cu 10 minute mai târziu din cauza incidentelor provocate de fanii celor două formaţii, care au aprins şi aruncat în teren torţe, fumigene şi petarde, astfel încât arbitrul Cristian Balaj a decis amânarea startului.

După fluierul de start al arbitrului, Tamuz a irosit prima mare şansă de gol, chiar în minutul 2. Israelianul a rămas singur cu poarta goală şi când părea că tabela se va modifica, Arlauskis a găsit resursele necesare pentru a para şutul atacantului de culoare. A urmat apoi, în minutul 3, bara lui Rusescu, care a anunţat golul înscris de Chipciu în minutul 14. Mijlocaşul stelist a avansat cu mingea la picior şi a şutat de la aproximativ 25 de metri, pe jos şi plasat, fără vreo speranţă pentru Pecanha. După alte trei minute a ieşit la rampă Keşeru, golgeterul la zi al campionatului, care a deviat în poartă o centrare impecabilă a lui Sânmărtean.

Petrolul nu s-a dat bătută şi a replicat prin Toto Tamuz, care a redus din diferenţă în minutul 28. Atacantul de culoare a scăpat de marcajul stoperilor Stelei şi a înscris prin alunecare. Acelaşi Tamuz avea să puncteze încă o dată în minutul 59, când a primit o minge la limita ofsaidului şi a şutat cu sete, direct sub bara porţii lui Arlauskis.

Steliştii aveau să aibă ultimul cuvânt la Ploieşti în minutul 73. Rusescu a şutat din unghi, Pecanha a respins în lateral, dar Varela a urmărit ca un veritabil vârf şi a împins mingea în plasă pentru a stabili scorul final: Petrolul-Steaua 2-3.

În urma acestui rezultat, ploieştenii mai bifează un meci fără victorie în faţa Stelei. Ultimul succes al "lupilor" contra roş-albaştrilor datează din sezonul 1999-2000, de atunci înrgistrându-se şase victorii ale bucureştenilor şi şase egaluri. Pe de altă parte, cu cele trei puncte câştigate în această seară, Steaua revine în fruntea clasamentului, în vreme ce Petrolul, deşi şi-a schimbat antrenorul, n-a mai câştigat din etapa a cincea, 2-0 pe terenul lui CSU Craiova.

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone – Mustivar, De Lucas – Nepomuceno, Marinescu, Priso - Tamuz.

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Sînmărtean, Prepeliţă – Popa, Rusescu, Chipciu - Keşeru.

VIDEO Petrolul-Steaua 2-3


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…