VIDEO/Țărancă de Canada/Bouchard a lăsat-o cu MÂNA ÎNTINSĂ pe Dulgheru

VIDEO/Țărancă de Canada/Bouchard a lăsat-o cu MÂNA ÎNTINSĂ pe Dulgheru

Jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru, după tragerea la sorţi pentru întâlnirea Canada-România din Fed Cup, numărul 7 WTA explicând că nu are nici cu sportiva română, dar nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci.

"Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla", a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Jucătoarea română a afirmat că a fost surprinsă de reacţia lui Bouchard, dar nu a fost deranjată. "A fost puţin ciudat, pentru ca ei au spus «shake hands», iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea. A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjează", a menţionat Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Întâlnirea Canada - România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arena Maurice Richard din Montreal. Meciurile vor începe de la ora 20.00. Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada - România, din Fed Cup, programată la Montreal.

Conform tragerii la sorţi, duminică, în a doua zi a întâlnirii vor avea loc partidele:

Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA)

Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69)

Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru

Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

5 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…