Vlad Alexandru Răpişcă, noul administrator special al clubului Oţelul Galaţi

Vlad Alexandru Răpişcă, noul administrator special al clubului Oţelul Galaţi

Inginerul constructor Vlad Alexandru Răpişcă, care a jucat fotbal la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Naţional, a fost numit, luni, în funcţia de administrator special al clubului Oţelul Galaţi, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

Vlad Alexandru Răpişcă, noul administrator special al clubului Oţelul Galaţi (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Obiectivele pe care mi le-am asumat ca administrator special al FC Oţelul Galaţi sunt salvarea de la retrogradare şi redresarea financiară a clubului, implicit ieşirea din insolvenţă. În plan sportiv, suntem în discuţii cu Ovidiu Burcă pentru a prelua managementul sportiv, alături de Andrei Rusu . În plan financiar, avem discuţii cu diverşi sponsori şi posibili noi investitori şi încercăm să definitivăm un plan de redresare", a declarat Răpişcă în cadrul unei conferinţe de presă.

Vlad Alexandru Răpişcă, în vârstă de 38 de ani, este inginer constructor şi, până în prezent, a deţinut funcţia de Business Development Manager în cadrul TNG Real Estate Management. Răpişcă lucrează în cadrul Grupului din aprilie 2010. În trecut, el a deţinut funcţii de director tehnic, director de dezvoltare sau administrator la mai multe companii din Bucureşti.

Răpişcă îl înlocuieşte pe Lucian Ciofoaia, care şi-a anunţat demisia sâmbătă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale