Un număr de 11 suspecţi din cei 21 reţinuţi pentru trafic de droguri, arestaţi preventiv în urma percheziţiilor din Sibiu şi Bucureşti

Un număr de 11 suspecţi din cei 21 reţinuţi pentru trafic de droguri, arestaţi preventiv în urma percheziţiilor din Sibiu şi Bucureşti

Un număr de 11 suspecţi din cei 21 reţinuţi pentru trafic de droguri în urma descinderilor de la Sibiu şi Bucureşti au fost arestaţi preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, alte şase persoane fiind plasate în arest la domiciliu şi patru cercetate sub control judiciar.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat  11 persoane din Sibiu din cele 21 reţinute pentru trafic de droguri au fost arestate preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

 De asemenea, şase persoane - dintre cele care domiciliază în Bucureşti - au fost plasate în arest la domiciliu, iar patru persoane sunt cercetate sub control judiciar.

Cele 21 de persoane suspecte au fost reţinute, în noaptea de joi spre vineri, de procurorii DIICOT Sibiu, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi pentru constituirea unui grup infracţional, în urma a 32 de percheziţii făcute la adrese din Sibiu şi Bucureşti.

Potrivit şefului Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Sibiu, Sebastian Veştemean, membrii grupării acţionau în Sibiu şi Bucureşti, iar drogurile erau vândute pe stradă şi în diferite localuri, la clienţi tineri, cu vârste de până la 30 de ani. În urma percheziţiilor, au fost confiscate sume de bani şi cantităţi însemnate de droguri de la domiciliile suspecţilor, şi anume canabis, droguri etnobotanice şi droguri sintetice.

În urma percheziţiilor au fost confiscate şapte maşini de lux, patru kilograme de droguri şi aproape 150.000 de lei, atât de la Sibiu, cât şi de la Bucureşti.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?