ACCIDENT în Dâmboviţa: O tânără însărcinată a murit, iar copilul său de 2 ani este grav rănit, după ce au fost loviţi de o maşină

ACCIDENT în Dâmboviţa: O tânără însărcinată a murit, iar copilul său de 2 ani este grav rănit, după ce au fost loviţi de o maşină

O tânără de 23 de ani, însărcinată, a murit, iar băieţelul acesteia, în vârstă de doi ani, este în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină, duminică, în localitatea Butoiu de Jos din judeţul Dâmboviţa, în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar.

ACCIDENT în Dâmboviţa: O tânără însărcinată a murit, iar copilul său de 2 ani este grav rănit, după ce au fost loviţi de o maşină (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, tânăra, însărcinată în luna a şasea, şi copilul său, în vârstă de doi ani, au fost loviţi de o maşină în localitatea Butoiu de Jos, în timp ce încercau să traverseze strada, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Martorii accidentului spun că femeia şi copilul ar fi încercat să traverseze neregulamentar.

Atât femeia, cât şi copilul au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Găeşti, unde tânăra a murit.

Băieţelul aflat în stare extrem degravă, şi în comă potrivit unor surse medicale, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Conform poliţiştilor, imediat după producerea accidentului şoferul a lovit trei maşini parcate pe marginea drumului.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi vămămare corporală din culpă.

Medic Floreasca: Copilul de 2 ani accidentat în Dâmboviţa este în stare foarte gravă şi va fi operat

Băieţelul de doi ani care a fost accidentat la traversarea străzii, alături de mama sa care a murit, în Dâmboviţa, se află la Spitalul Floreasca în stare foarte gravă şi va fi operat pentru a-i fi oprită hemoragia abdominală, potrivit reprezentanţilor spitalului.

Copilul a fost dus în sala de operaţii, având hemoragie abdominală, iar după terminarea intervenţiei, medicii vor putea spune mai multe, au precizat sursele citate.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu