ACCIDENT rutier în Dâmboviţa: O tânără însărcinată a murit, iar copilul său de 2 ani, grav rănit, a murit în timpul operaţiei

ACCIDENT rutier în Dâmboviţa: O tânără însărcinată a murit, iar copilul său de 2 ani, grav rănit, a murit în timpul operaţiei

O tânără de 23 de ani, însărcinată, a murit, iar băieţelul acesteia, în vârstă de doi ani, a fost grav rănit, după ce au fost loviţi de o maşină, duminică, în localitatea Butoiu de Jos din judeţul Dâmboviţa, în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar. Copilul a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Capitală, însă a mutit în timpul operaţiei.

ACCIDENT în Dâmboviţa: O tânără însărcinată a murit, iar copilul său de 2 ani este grav rănit, după ce au fost loviţi de o maşină (Imagine: Shutterstock)

UPDATE: Copilul de doi ani accidentat în Dâmboviţa a murit în timpul operaţiei, la Spitalul Floreasca

Băieţelul de doi ani din Dâmboviţa, care a fost accidentat la traversarea străzii, alături de mama sa care a decedat la spitalul din Găeşti, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost adus în stare foarte gravă, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Copilul a fost dus în sala de operaţii, având hemoragie abdominală.

Copilul a fost adus la Spitalul Floreasca, cu un elicopter SMURD, în stare foarte gravă, fiind dus imediat în sala de operaţii pentru a îi fi oprită hemoragia abdominală. El a murit însă în timpul intervenţiei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, tânăra, însărcinată în luna a şasea, şi copilul său, în vârstă de doi ani, au fost loviţi de o maşină în localitatea Butoiu de Jos, în timp ce încercau să traverseze strada, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Martorii accidentului spun că femeia şi copilul ar fi încercat să traverseze neregulamentar.

Atât femeia, cât şi copilul au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Găeşti, unde tânăra a murit.

Băieţelul aflat în stare extrem degravă, şi în comă potrivit unor surse medicale, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Conform poliţiştilor, imediat după producerea accidentului şoferul a lovit trei maşini parcate pe marginea drumului.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi vămămare corporală din culpă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria