Agresorul reporterului B1 TV a fost identificat. Acesta este urmărit penal în stare de libertate -VIDEO

Agresorul reporterului B1 TV a fost identificat. Acesta este urmărit penal în stare de libertate -VIDEO

Agresorul reporterului B1 TV a fost identificat. Acesta este urmărit penal în stare de libertate.
Jurnaliştii B1 TV au fost la un pas să fie linşaţi la protestul Antenei 3. Reporterul Mădălina Dicu, care a fost lovită violent cu piciorul, în timpul aşa-zisei ''plimbări'' de la Palatul Cotroceni, a depus plângere la Poliţie.

Agresorul, Alexandru Gheorghiu, a fost identificat şi dus la Secţia 22 pentru audieri. Acum este urmărit penal pentru loviri și alte violențe, precum şi pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Alexandru Gheorghiu a lovit-o cu piciorul atât de tare încât a fost pusă la pământ. Fără niciun motiv, fără să fie întrebat nimic.

După incident, Mădălina Dicu, reporterul B1 TV a mers la poliţie şi a depus plângere împotriva agresorului.

Acesta este acum este urmărit penal pentru lovituri, alte violenţe şi tulburarea ordinii si linistii publice. Bărbatul este însă cercetat în stare de libertate.

La ieșirea de la audieri, agresorul reporterului B1 TV și-a recunoscut vina, însă a lansat o serie de acuzații tocmai la adresa celei pe care a lovit-o.

Şi colegul care a sărit în ajutorul jurnalistei B1TV, în momentul în care a fost lovită, a fost agresat.

Nu au fost singurii jurnalişti care au căzut victime mulţimii nervoase. Ioana Moldoveanu de la revista Vice a fost agresată după ce a fost confundată cu un reporter al postului B1 TV.

Şi celelelte echipe de televiziune au fost la un pas de a fi agresate. Un bărbat nervos abia a fost calmat de femeile care îl însoţeau.

Potrivit jurnaliştilor de la Cotidianul, la protestul organizat de Antena 3 au mai fost împinşi, scuipaţi şi înjuraţi şi câţiva trecători. Acestia se aflau pur şi simplu pe trotuarul şi mergeau în sens invers coloanei de manifestanţi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…