Alina Gorghiu: Parlamentarii liberalii intră de luni în grevă japoneză

Alina Gorghiu: Parlamentarii liberalii intră de luni în grevă japoneză

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți seară, la Realitatea TV, că a luat o decizie extremă și că de luni parlamentarii liberali vor intra în grevă japoneză, în semn de protest față de situația privind adoptarea legii votului prin corespondență.

Alina Gorghiu a precizat că la întoarcerea în țară a președintelui Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Statele Unite, ar trebui să fie programată o nouă rundă de consultări.

''Vreau să insist, pentru că e o nedreptate să fim băgați în aceeași oală cu PSD, dar cred că la întoarcerea președintelui în țară, fiind pe ultima sută de metri în care putem adopta această lege, a votului prin corespondență, pentru a putea organiza alegerile generale din 2016 având această modalitate alternativă de vot, va trebui să aibă loc o ultimă rundă rundă de consultări. Nu-i sugerez președintelui ce să facă, dar eu aș simți această nevoie, ca lider de partid politic care a epuizat foarte multe etape pentru a onora obligația față de diaspora, pe care PSD-ul o detestă. Astăzi am luat încă o decizie, aș putea să spun chiar extremă din punct de vedere al gesturilor parlamentare. O să avem de luni grevă japoneză a parlamentarilor, mergem la muncă dar vom critica povestea cu votul prin corespondență pe toate canalele', a spus Gorghiu.

Legea votului prin corespondență are ca dată limită începutul lunii noiembrie pentru a putea fi aplicată la alegerile de anul viitor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…