ANI a sesizat DNA/Primarul din Jilava are o avere nejustificată de un milion de euro

ANI a sesizat DNA/Primarul din Jilava are o avere nejustificată de un milion de euro

Agenția Națională de Integritate a constat că există o diferență nejustificată între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 2008-2011 de către Mladin Adrian, primarul Comunei Jilava.

Potrivit unui comunicat emis de ANI, diferența nejustificată este de 4.057.629,97 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 963 807 euro. ”Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MLADIN ADRIAN, în perioada exercitării funcției publice”, se arată în comunicat.

Mai multe depuneri de numerar efectuate de către diverse persoane fizice, în conturile bancare ale primarului, sunt nejustificate, fapt ce constituie indicii de săvârșire a infracțiunii de luare de mită.

”Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire de către MLADIN ADRIAN a infracțiunii de luare de mită, prevăzută de art. 289, alin (1) din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, coroborat cu art. 6 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție”, se menționează în comunicat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep

3 VIDEO Dramoletă PSD / Amanta lui Buzatu a început să țipe și i s-a făcut rău în timpul flagrantului, când a fost dată jos din mașină de mascați

4 Ultima știre despre fata cea mare a lui Gabi Balint este că a renunțat la sutien...

5 VIDEO Controverse după ce tânăra generație a aflat că Aguilera a concurat la Cerbul de Aur și a plecat acasă învinsă de Narcisa Suciu