Aurelian Pavelescu și Traian Băsescu au discutat despre continuarea proiectului alianței PNȚCD-PMP

Aurelian Pavelescu și Traian Băsescu au discutat despre continuarea proiectului alianței PNȚCD-PMP

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, și fostul președinte Traian Băsescu au avut joi o întâlnire în cadrul căreia au discutat despre continuarea proiectului alianței PNȚCD - PMP și despre un calendar de acțiuni comune, pentru organizarea la nivel național și teritorial.

"Am avut astăzi o discuție cu președintele Traian Băsescu și lideri din conducerea PMP. Am discutat despre continuarea proiectului alianței PNȚCD — PMP și despre un calendar de acțiuni comune, pentru organizarea la nivel național și teritorial. Pentru 2016 este nevoie stringentă să constituim această alianță, ca alternativă politică pe dreapta, interesul electoratului pentru un asemenea pol politic, consolidat, fiind semnificativ", a declarat declarat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii au avut loc discuții despre strategiile de implementare a alianței PMP — PNȚCD, alianța semnată în urmă cu câteva luni între cele două partide. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Așa o fi?

3 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

4 Românca-fenomen din Portugalia / Povestea de film a uneia dintre cele mai bogate femei

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…