Bărbatul care a agresat-o pe Tiţa lu' Dionisie la Nana în timpul vizitei Elenei Udrea a fost arestat la domiciliu




Bărbatul care a agresat-o pe Tiţa lu' Dionisie la Nana în timpul vizitei Elenei Udrea a fost arestat la domiciliu

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa au început, vineri, urmărirea penală pe numele lui Ştefan Fileţă (45 de ani), pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Asta după ce joi seara au emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Vineri, Fileaţă a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă însă magistraţii au respins cererea procurorilor şi au decis să-l aresteze la domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, din probele adunate până la acest moment, a rezultat faptul că, „la data de 07 mai, pe raza comunei Nana, în zona parcului localităţii a fost organizată o adunare cu scop electoral, la care au participat mai multe oficialităţi, eveniment mediatizat de mai multe televiziuni. În aceste împrejurări, persoana vătămată a fost agresată de Ştefan Fileaţă care, văzând că incidentul este filmat de operatorul unui post TV s-a apropiat de acesta şi l-a lovit, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă dacă va continua filmarea. Ca urmare a actelor de violenţă exercitate, C.G. a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”.

Tiţa prezenta contuzii la nivelul braţelor şi şoldului

În urma agresiunii, victima, Tiţa a lui Dionisie (62 de ani), a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul braţelor şi şoldului. Femeia nu a depus până vineri plângere la Poliţie, organele de anchetă alegând să se autosesizeze în acest caz.

Asta după ce Antena 3 a prezentat imagini filmate în timpul incidentului, susţinând că femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.

Primarul comunei unde s-a petrecut incidentul spune că în ziua în care aceasta a fost îmbrâncită: „Femeia venea de la muncă de la altcineva şi avea un coş cu ouă în mână. Era trosnită bine şi a început să ţipe pe stradă. O ştie tot satul cine e. A început să arunce cu ouă şi s-a ajuns unde s-a ajuns“.

La rândul lui, premierul Victor Ponta a declarat că la Nana este vorba de o reţea de crimă organizată care o sprijină pe Elena Udrea şi care reflectă stilul de a face politică al lui Traian Băsescu. La rândul lor, oficiali din PMP au comunicat că s-au disociat de gestul lui Fileaţă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că este de părere că incidentul legat de lovirea unei bătrâne în comuna Nana a fost provocat de PSD, partid care "are obiceiul să provoace astfel de incidente şi să spună că le-au provocat alţii", şeful statului subliniind: "Asta cred eu".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”