Băsescu: Hayssam a fost protejatul PSD, el și Bercea Mondial sunt folosiți pentru discreditarea mandatelor mele

Băsescu: Hayssam a fost protejatul PSD, el și Bercea Mondial sunt folosiți pentru discreditarea mandatelor mele

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, că sirianul Omar Hayssam a fost "protejatul PSD", el și Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, fiind acum folosiți pentru discreditarea mandatelor sale.

"Omul ăsta a fost protejatul PSD-ului până când a organizat răpirea ziariștilor. În momentul de față, constată acest individ că vinovat e Băsescu. Mai rămâne să spună că eu i-am răpit. (...) Atât de jos au ajuns propagandiștii, sunt instituții băgate aici. Bercea Mondial și toată familia lui coordonată de mai-marele Abraham (...) au fost folosiți pentru discreditarea întregii familii, de la președinte până la... (...) Cei care coordonează campania de demolare a mandatelor mele folosesc și familia Bercea, și un tip de teapa lui Omar Hayssam", a declarat Băsescu la postul de televiziune B1.

Fostul șef al statului a adăugat, răspunzând unei întrebări, că aceia care au fost numiți de el în funcții sunt "campioni" în discreditarea mandatului său. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina