Caraș-Severin: Percheziții la Spitalul Orășenesc Oravița

Caraș-Severin: Percheziții la Spitalul Orășenesc Oravița

La mai multe spații administrative ale Spitalului Orășenesc Oravița au loc, vineri, percheziții efectuate de ofițeri din Inspectoratul de Poliție al județului Caraș-Severin, într-un dosar în care sunt implicați mai mulți funcționari din această unitate spitalicească.

'În data de 11.12.2015, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița se efectuează o percheziție la arhiva, birourile și alte spații administrative ale Spitalul Orășenesc Oravița. Locațiile sunt percheziționate de ofițeri din cadrul IPJ Caraș-Severin — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, iar controlul accesului în spații se asigură de polițiști din cadrul Detașamentului de Intervenție al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră Caraș-Severin', se arată într-un comunicat publicat, vineri, pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Percheziția se efectuează într-un dosar în care mai mulți funcționari din cadrul spitalului sunt cercetați pentru infracțiuni de abuz în serviciu, fals intelectual și complicitate la sustragere de la recoltarea probelor biologice. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

3 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

4 Așa o fi?

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital