Caraş-Severin/,,Pastorii” pedofili de la Boşca fac puşcărie pentru perversiuni cu băieţi de 14 ani!

Caraş-Severin/,,Pastorii” pedofili de la Boşca fac puşcărie pentru perversiuni cu băieţi de 14 ani!

Cei doi penticostali care au fost judecaţi la Tribunalul Caraş-Severin pentru trafic de minori şi-au primit pedepsele.

Viorel Costel Luniţă şi Ştefan Fogoroşan, care se dădeau pastori ai Bisericii Penticostale, dar despre care reprezentanţii oficiali ai cultului spun că nu au făcut altceva decât să participe la slujbele religioase, vor sta departe o vreme de biserică, dar nici nu-şi vor mai putea satisface poftele bolnave. Apucăturile lor îi costă ani de închisoare, numai că victimele lor, cel puţin patru băieţi cu vârste până în 14-15 ani, vor rămâne marcaţi pe viaţă.

Au recunoscut faptul că au întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi, dar au căutat scuze precizând că nu cunoşteau faptul că sunt minori. Nu i-a crezut nimeni, dar, cu toate astea, Luniţă şi Fogoroş au cerut instanţei schimbarea încadrării juridice a faptelor reţinute în sarcina lor, sperând într-o pedeapsă cât mai mică. Nu s-a întâmplat însă aşa, astfel că ambii pedofili au primit câte şase ani de închisoare. ,,Se deduce din pedeapsă durata reţinerii şi a arestării preventive, începând cu data de 28.11.2013 şi până la zi”, a precizat Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Faţă de inculpaţi a fost menţinută măsura arestării preventive pe o perioadă de 60 de zile, pentru că ambii au contestat soluţia la Curtea de Apel Timişoara, sentinţa magistraţilor cărăşeni nefiind definitivă. Luniţă şi Fogoroş au fost obligaţi, în solidar, la plata a câte 3.000 euro ori contravaloarea în lei pentru fiecare dintre cele patru părţi vătămate, reprezentând daune morale. Totodată, a fost menţinut sechestrul asigurător instituit asupra autovehiculului marca Dacia Logan aparţinând inculpatului Luniţă.

 expressdebanat.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”