Cazanciuc despre declarațiile lui Băsescu și Ghiță: Vorbim de două persoane care au diverse afaceri judiciare

Cazanciuc despre declarațiile lui Băsescu și Ghiță: Vorbim de două persoane care au diverse afaceri judiciare

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a refuzat marți să comenteze declarațiile fostului președinte Traian Băsescu și ale deputatului Sebastian Ghiță referitoare la acțiuni ale justiției, arătând că sunt două persoane care în prezent au "diverse afaceri judiciare".

Întrebat despre părerile exprimate de Traian Băsescu și Sebastian Ghiță care ar fi vorbit despre un atac concertat din partea justiției împotriva unor instituții precum Parlamentul și CCR și dacă a fost sesizat în vreun fel, ministrul a precizat: "Vorbim de două persoane care au în momentul de față diverse afaceri judiciare. Nu aș vrea să comentez. Nu am primit un memoriu specific. Atribuțiile ministrului Justiției sunt legate în special de ce înseamnă administrarea sistemului după cum s-a văzut și astăzi. Are atribuții în materie normativă destul de importante".

El a susținut că nu a primit până în prezent un memoriu în care să se semnaleze aspecte din activitatea magistraților, explicând că, dacă ar exista un asemenea demers, acesta ar trebui îndreptat către CSM.

Referitor la discuțiile cu UNPR legate de viitorul său politic, Cazanciuc a menționat: "Am avut discuții cu domnul vicepremier Oprea, dar ele sunt, să spunem, într-o fază incipientă". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

4 Zguduitor articol...

5 HARTĂ Priviți, rușii își consolidează pozițiile defensive pentru a se pregăti de o contraofensivă ucraineană!