Cazul 'Elodia' de Neamț, la final; soțul criminal a fost condamnat la 20 ani de închisoare

Cazul 'Elodia' de Neamț, la final; soțul criminal a fost condamnat la 20 ani de închisoare

Judecătorii l-au condamnat, miercuri, pe Narcis Costel Țuțuianu la 20 de ani de închisoare pentru uciderea soției cu care se afla în divorț. Sentința este definitivă și executorie. Astfel, ia final cazul pe care presa nemțeană l-a intitulat 'Elodia de Neamț' datorită asemănării izbitoare cu cel al Elodiei Ghinescu.

Țuțuianu se afla în divorț cu soția sa, cu care aveau și un copil, iar cei doi nu mai locuiau împreună. Ultima dată, Georgiana Ramona Pruteanu a fost văzută pe 22 ianuarie 2012 de patronul firmei la care lucra, care de altfel a lăsat-o cu mașina la circa 300 de metri de casa în care locuia cu părinții și copilul, în comuna Tașca.

Din acel moment, tânăra nu a mai fost văzută și nici cadavrul nu a fost găsit, în ciuda faptului că a fost căutat de scafandri atât în lacul de acumulare Izvorul Muntelui, cât și cu câinii specializați în toate râpele din zonă.

Principalul suspect a devenit Narcis Țuțuianu, care a fost arestat preventiv. Acesta a fost supus testului cu poligraful pe care nu l-a trecut și a încercat să mituiască polițistul care a efectuat testul, fără succes însă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului