Cazul 'Elodia' de Neamț, la final; soțul criminal a fost condamnat la 20 ani de închisoare

Cazul 'Elodia' de Neamț, la final; soțul criminal a fost condamnat la 20 ani de închisoare

Judecătorii l-au condamnat, miercuri, pe Narcis Costel Țuțuianu la 20 de ani de închisoare pentru uciderea soției cu care se afla în divorț. Sentința este definitivă și executorie. Astfel, ia final cazul pe care presa nemțeană l-a intitulat 'Elodia de Neamț' datorită asemănării izbitoare cu cel al Elodiei Ghinescu.

Țuțuianu se afla în divorț cu soția sa, cu care aveau și un copil, iar cei doi nu mai locuiau împreună. Ultima dată, Georgiana Ramona Pruteanu a fost văzută pe 22 ianuarie 2012 de patronul firmei la care lucra, care de altfel a lăsat-o cu mașina la circa 300 de metri de casa în care locuia cu părinții și copilul, în comuna Tașca.

Din acel moment, tânăra nu a mai fost văzută și nici cadavrul nu a fost găsit, în ciuda faptului că a fost căutat de scafandri atât în lacul de acumulare Izvorul Muntelui, cât și cu câinii specializați în toate râpele din zonă.

Principalul suspect a devenit Narcis Țuțuianu, care a fost arestat preventiv. Acesta a fost supus testului cu poligraful pe care nu l-a trecut și a încercat să mituiască polițistul care a efectuat testul, fără succes însă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei