Ce-a păţit o ELEVĂ de 15 ani după ce a băut BERE cu aromă de fructe. Prietena ei, ATAC de PANICĂ

Ce-a păţit o ELEVĂ de 15 ani după ce a băut BERE cu aromă de fructe. Prietena ei, ATAC de PANICĂ

Eleva de 15 ani din Bârlad a fost dusă de urgenţă la spital, cu intoxicaţie etilică

Potrivit conducerii Liceului Tehnologic "Petru Rareş" Bârlad, adolescenta de 15 ani, elevă în clasa a X-a, s-a prăbuşit sub banca din sala de curs la prima oră din programul şcolar, profesorul de la catedră sunând imediat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă, transmite corespondentul Mediafax.

După acordarea primului ajutor, eleva a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad, fiind diagnosticată de către medici cu intoxicaţie acută cu alcool etilic. După ce şi-a revenit, adolescenta a povestit conducerii liceului că, înainte de orele de curs, a băut acasă unde stă în gazdă, împreună cu o altă colegă de clasă, bere cu aromă de fructe, fără să conştientizeze la ce riscuri se expune.

De altfel, şi colegei sale i s-a făcut rău şi a suferit un atac de panică în sala de clasă în momentul în care a văzut că prietena sa a căzut sub bancă. În cazul acesteia, nu a fost nevoie să fie transportată la spital.

"Este un incident nefericit, care nu ar trebui să se petreacă într-o unitate de învăţământ. Cazul a fost deja analizat, în regim de urgenţă, în cadrul Consiliului Profesoral al şcolii, care a dezaprobat ceea ce a făcut eleva în cauză. În mod sigur, vor fi luate măsuri de sancţionare, prin scăderea notei la purtare", a declarat, vineri, corespondentului Mediafax directorul Liceului "Petru Rareş" Bârlad, Olimpia Tănase.

Potrivit acesteia, adolescenta va beneficia şi de consiliere psihologică din partea specialistului unităţii de învăţământ pentru a putea depăşi momentul, mai ales că eleva că nu are părinţi, fiind crescută de bunici.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro