Cea mai bună asistentă medicală din Marea Britanie este o româncă din Bacău

Cea mai bună asistentă medicală din Marea Britanie este o româncă din Bacău

Cea mai bună asistentă medicală din Marea Britanie este o româncă din Bacău. Lia Smochină a primit titlul de „asistenta anului", la recomandarea departamentului de îngrijiri paliative din sistemul de sănătate englez, transmit Știrile TVR.

Sunt şi englezi care se bucură că "vin românii" fiindcă cea mai bună asistentă medicală din Marea Britanie este o româncă din Bacău. Lia Smochină a primit titlul de „asistenta anului", la recomandarea departamentului de îngrijiri paliative din sistemul de sănătate englez.
Lia Smochină este din Bacău, unde a lucrat la un azil de bătrâni. De peste opt ani trăieşte şi munceşte în Marea Britanie. A fost întâi asistentă, apoi asistentă-şefă, iar acum este director adjunct la o unitate de îngrijire a oamenilor în vârstă. Foştii colegi din România spun că Lia era un bun profesionist în ţară şi sunt convinşi că merită din plin premiul primit de la britanici.Premiul primit de Lia în Marea Britanie nu este o supriză pentru cei care lucrează la Spitalul Judeţean Bacău.
Lia Smochină este la conducerea azilului din Marea Britanie din 2013. La sfârşitul anului trecut, a fost nominalizată pentru titlul de „asistenta anului".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!