Cercetări pentru trafic de influență și cumpărare de influență în dosarul Apa Nova București (surse)

Cercetări pentru trafic de influență și cumpărare de influență în dosarul Apa Nova București (surse)

Procurorii DNA Ploiești efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și cumpărare de influență în dosarul în care sunt ridicate documente de la Apa Nova București și sediul Primăriei sectorului 1 și cel al Primăriei Capitalei, au declarat, joi, surse judiciare. 

Conform surselor citate, în același dosar care vizează infracțiuni de corupție din perioada 2008-2015 procurorii fac cinci percheziții în municipiul București, ele vizând domicilii și sedii ale unor firme.

La sediul DNA Ploiești vor fi conduse pentru audieri trei persoane una dintre acestea fiind Costin Berevoianu fost consilier personal al primarului general al Capitalei Sorin Oprescu.

Conform surselor citate, există suspiciuni că săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și cumpărare de influență a condus la creșterea nejustificat de mare a tarifului apă/canal practicat în București. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…