Cioloș l-a eliberat din funcția de președinte al ANSVSA pe Dorin Enache Valter

Cioloș l-a eliberat din funcția de președinte al ANSVSA pe Dorin Enache Valter

Premierul Dacian Cioloș l-a eliberat, marți, din funcția de președinte al ANSVSA pe Dorin Enache Valter, după ce cu o zi înainte îl numise în funcție, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial. Cioloș a decis delegarea atribuțiilor de președinte al ANSVSA vicepreședintelui instituției, Csutak Nagy Laszlo.

Dorin Enache Valter a ocupat în 2014 funcția de director executiv al Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Brașov.

Agenția Națională de Integritate a constatat atunci existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui Enache Dorin Valter, ANI susținând că acesta, în calitate de director executiv în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, a semnat o serie de documente având ca obiect încheierea mai multor contracte de prestări servicii între DSVSA Brașov și societatea comercială în cadrul căreia fiica sa a deținut calitatea de asociat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…