Cioloș, la CExN-PSD: Folosiți acest Guvern tehnocrat ca o platformă de comunicare între societatea civilă și clasa politică

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat, în ședința Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, că Guvernul tehnocrat pe care îl va conduce ar trebui privit ca o platformă de comunicare între societatea civilă și clasa politică.

"Dincolo de relația cu Parlamentul, care este esențială, pentru că de aici ar urma să ne luăm voturile pentru proiectele legislative, vreau să deschidem activitatea guvernamentală spre o comunicare eficientă și consultare eficientă cu restul societății. Vă rog să vedeți Guvernul acesta nu așa cum am înțeles că unii au interpretat — 'Deci lor nu le pasă de noi, de Parlament, pentru că sunt învestiți și or să se ducă să discute cu societatea civilă'. Vă propun să folosiți acest Guvern tehnocrat de un an de zile ca un mijloc, ca o platformă de comunicare între societatea civilă și clasa politică", a spus Cioloș, duminică, la Parlament.

Acesta a subliniat că nu are în intenție să "radă tot", adăugând că va menține ceea ce a fost bun în guvernarea trecută.

"Vreau să vă spun că nu este intenția mea de a veni pentru a rade tot și de a pune altceva în loc. Cred că astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare guvernamentală rațională, eficientă în actul de guvernare. Cam asta aș vrea să fac acolo. Deci, ceea ce a fost bun o să continuăm, dar ceea ce va trebui adaptat pentru mai multă eficiență în viitor, o să schimbăm. Însă acolo unde o să schimbăm, înainte să facem asta o să venim în fața grupurilor parlamentare pentru a avea discuții", a mai spus Cioloș. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Flagrant cu mită 120.000 de lei! / Incredibil, javra pesedistă Sorina Pintea a luat șpagă pentru echipamente car…

2 Pintea, în urmă cu mai puțin de un an: „Cred că suntem un popor de infractori” / Acum va fi reținută pentru o mi…

3 SUSPECT / Cercetători din Milano: „Versiunea italiană” a noului coronavirus „circula neobservată de câteva săptă…

4 VIDEO O săptămână în zona roşie din Italia: „Le transmit celor din România că sunt prea alarmaţi”

5 Sondajul CURS care aruncă în aer PNL! Orban și-a sabotat partidul?

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut