Cioloș: Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu; ținem constant legătura cu autoritățile norvegiene

Cioloș: Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu; ținem constant legătura cu autoritățile norvegiene

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat marți preocupat de situația familiei Bodnariu, arătând că Bucureștiul ține constant legătura cu autoritățile norvegiene, "având ca prioritate interesul copiilor".

"Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu. Guvernul a prezentat astăzi demersurile făcute de autoritățile române. Mâine, Ministerul Afacerilor Externe va veni cu informații suplimentare. Situația este foarte delicată și în același timp complexă, de aceea ținem constant legătura cu autoritățile norvegiene, având ca prioritate interesul copiilor", a scris Cioloș pe contul său de Facebook .

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat marți, la Palatul Victoria, că premierul Dacian Cioloș a solicitat să fie ținut la curent 'cu promptitudine' în legătură cu evoluția cazului Bodnariu, iar partea română a salutat faptul că autoritățile norvegiene au acceptat o întâlnire, programată pentru miercuri, cu ambasadorul României la Oslo pe marginea acestei situații.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu