Circulația tramvaielor pe linia 41, blocată joi dimineață din cauza unui accident; două persoane au fost rănite

Circulația tramvaielor de pe linia 41 este blocată joi dimineață de la ora 8,50 din cauza unui accident produs în urma unei coliziuni între un tramvai și o autobasculantă în zona Intersecției Mareșal Averescu cu Ion Mihalache, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu. În urma accidentului două persoane au fost rănite și transportate la spital.

'În jurul orei 8,50 un tramvai care circula pe linia 41, pe sensul către Piața Presei Libere, după intersecția Mareșal Averescu cu Ion Mihalache, a intrat în coliziune cu o autobasculantă care a vrut să traverseze linia de tramvai fără să se asigure. În urma accidentului, vatmanul și șoferul autobasculantei au fost răniți și transportați la spital.

Circulația pe linia 41 este blocată și din această cauză RATB a înființat linia navetă de autobuze 641 care pleacă atât din zona Piața Presei Libere cât și din zona Ghencea. În acest moment cercetările continuă', a precizat Tobescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?