Colectiv - Ministerul Sănătății: 56 de răniți mai sunt internați în spitalele bucureștene; 13 - în stare critică și gravă

Colectiv - Ministerul Sănătății: 56 de răniți mai sunt internați în spitalele bucureștene; 13 - în stare critică și gravă

Ministerul Sănătății anunță că 56 de persoane rănite în incendiul de la Colectiv mai sunt internate duminică seară în spitalele bucureștene, dintre acestea 13 fiind în stare critică și gravă.

Ministerul Sănătății arată că 37 de persoane rănite în Colectiv au fost transferate în unități sanitare din străinătate în Austria, Belgia, Olanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel.

Până în prezent, 55 de persoane au decedat în urma incendiului din 30 octombrie. 

Spitalul Bagdasar-Arseni: Patru răniți aflați la Terapie Intensivă au starea ameliorată

Patru răniți în clubul Colectiv, internați în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, au o stare ameliorată, a declarat duminică pentru AGERPRES medicul Mircea Carantino.

"Cei șase de pe secție sunt bine, sunt pansați, cei patru pacienți din Terapie Intensivă sunt cu o stare ameliorată. Unul dintre cei aflați în Terapie Intensivă, care trebuia transferat în Israel, va pleca luni probabil în Germania", a afirmat medicul.

Spitalul de Urgență Floreasca: Trei răniți — în continuare cu stare generală extrem de gravă

Trei răniți în clubul Colectiv se află în continuare internați la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență București, toți fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.

"Din accidentul cu victime multiple de la clubul Colectiv în Spitalul Clinic de Urgență București se mai află internați trei pacienți în Secția de Terapie Intensivă. Aceștia sunt în continuare critici, cu stare generală extrem de gravă, fiecare dintre ei beneficiind de planul terapeutic specific de chirurgie plastică și măsuri de terapie intensivă", informează un comunicat de presă al unității medicale publicat duminică pe site-ul instituției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

5 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…