Conducerea Romgaz S.A, încrezătoare că cercetarea DNA va clarifica situația de la Târgu Mureș

Conducerea Romgaz S.A, încrezătoare că cercetarea DNA va clarifica situația de la Târgu Mureș

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz S.A. precizează, joi, într-un comunicat de presă, că ''nu este în măsură să comenteze o procedură judiciară investigativă aflată în derulare'', dar este încrezătoare că ''munca de cercetare derulată de Direcția Națională Anticorupție va clarifica situația''. ''Pentru comentarii suplimentare așteptăm finalizarea cercetărilor. Pe tot parcursul acestora, ne exprimăm deplina disponibilitate de colaborare cu organele de cercetare'', se spune în comunicatul remis de Biroul de presă al Romgaz.

Procurori din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureș a Direcției Naționale Anticorupție au descins, joi, la Primăria Târgu Mureș și la filiala Romgaz din oraș, într-un dosar privind o serie de lucrări efectuate de Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz în cartierul Belvedere, precizează surse judiciare.

Descinderile de la Primăria Târgu Mureș au vizat Direcția Arhitect șef, precum și Compartimentul de investiții, pentru a se stabili modul în care Romgaz a efectuat o serie de lucrări, constând în devieri de conducte, în zona cartierului Belvedere din Târgu Mureș.

Sursele au precizat că procurorii DNA au solicitat de la administrația publică locale documente referitoare la avizele pentru lucrarea respectivă, întrucât ar exista bănuiala că SNGN Romgaz nu ar fi avut în planul de investiții acea deviere de conducte.

Primăria Târgu Mureș a confirmat, joi, că DNA a solicitat documente referitoare la o serie de lucrări de investiții în zona Cartierului Belvedere, referitoare la societățile Gascop, Bența Contrascom și Romgaz.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa