Constanța: Organizația județeană a PMP se delimitează de afirmațiile Elenei Udrea despre Radu Mazăre

Constanța: Organizația județeană a PMP se delimitează de afirmațiile Elenei Udrea despre Radu Mazăre

Partidul Mișcarea Populară (PMP) Constanța a anunțat, miercuri, că se delimitează de declarațiile deputatului independent Elena Udrea privind "meritele grupării Mazăre-Constantinescu la dezvoltarea municipiului și a județului Constanța".

"Declarațiile doamnei deputat independent Elena Udrea au fost făcute în calitate de turistă și nu reprezintă punctul de vedere al constănțenilor. Partidul Mișcarea Populară Constanța se delimitează în totalitate de declarațiile acesteia", a menționat, printr-un comunicat remis presei, președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz.

Potrivit acestuia, fostul primar Radu Mazăre și președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, au blocat dezvoltarea municipiului și județului.

"Considerăm că gruparea Mazăre-Constantinescu este cea care a făcut cel mai mare rău constănțenilor și a blocat dezvoltarea atât a municipiului, cât și a județului. Dacă astăzi, municipiul (și stațiunea Mamaia), cât și județul arată deplorabil, este tot vina grupării Mazăre-Constantinescu, deoarece cei care conduc azi Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța sunt oamenii de casă ai acestora și sunt crescuți politic de PSD", a afirmat Palaz.

Elena Udrea a afirmat, marți , în fața sediului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, că se simte lipsa primarului Radu Mazăre pentru că Mamaia arată mai rău decât anul trecut. Ea a spus că, deși nu a fost niciodată "fan Radu Mazăre", se vede că orașul Constanța nu mai are primar, iar lucrările de investiții demarate de Consiliul Județean, în perioada mandatului ei de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, sunt în prezent blocate.

Elena Udrea a afirmat că s-a întâlnit în timpul vacanței pe care o petrece într-un complex hotelier de la Năvodari atât cu Radu Mazăre, cât și cu Nicușor Constantinescu, discutând împreună, la o cafea, despre proiectele începute pe litoral și nefinalizate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...