Daniel Chițoiu a renunțat la funcția de secretar general al ALDE; se va retrage din politică

Daniel Chițoiu a renunțat la funcția de secretar general al ALDE; se va retrage din politică

Fostul ministru al Economiei Daniel Chițoiu a anunțat luni că se va retrage din viața politică pentru a se ocupa mai mult de activitatea profesională, afirmând că a renunțat la funcția de secretar general al ALDE.

"La acest început de an am luat decizia de a renunța la funcția de secretar general ALDE și de a face pașii necesari retragerii din viața politică pentru perioada ce va urma, astfel încât să pot dedica mai mult timpul activității profesionale. Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, dar am ținut cont de considerente de ordin personal atunci când am decis să fac acest pas. Voi rămâne un liberal, un om dedicat ideilor și principiilor de dreapta, un susținător al ALDE și al proiectelor sale. Pentru a nu exista motiv de speculație cu privire la gestul meu, vă transmit că a fost o hotărâre unilaterală în urma căreia am decis să îmi dedic mai mult timp activității în mediul privat. Rămân membru ALDE și privesc cu încredere viitorul formațiunii noastre politice în fața alegerilor locale și parlamentare din 2016", a scris Chițoiu pe Facebook .

Daniel Chițoiu este în prezent deputat ALDE de Giurgiu. El a părăsit PNL în luna iulie 2014, iar activitatea sa parlamentară a fost destul de modestă: 7 luări de cuvânt în ședințele de plen ale Camerei Deputaților și 3 propuneri legislative inițiate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...