Daniel Fenechiu și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Capitalei

Președintele Partidului National Democrat (PND), Daniel Fenechiu, și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Municipiului București.

"Vreau să candidez la Primăria Municipiului București. Cred că doar un avocat poate să facă lumină în tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în București și acesta este principalul motiv pentru care candidez: vreau să fac dreptate în București, pentru bucureșteni", a declarat Daniel Fenechiu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

El a precizat că va adresa forurilor de conducere ale PND o solicitare formală pentru a primi sprijinul deplin al partidului pe care l-a înființat.

Daniel Fenechiu, avocat specializat în drept penal, cu o experiență profesională de aproape 20 ani, spune că a început să lucreze la 'rechizitoriul' modului în care a fost administrată Capitala în ultimii 10 ani.

"Lucrăm deja la rechizitoriul jafului Bucureștiului și în momentul în care îl vom termina îl vom face public, pentru ca fiecare bucureștean, biciclist sau șofer, angajat sau șomer, patron de afacere mare sau mică, tânăr, bătrân, femeie sau adolescent să știe cine, cum și cu cât i-a greșit în acești ani. Iar la final, cu ajutorul echipei mele, pe care o voi prezenta la momentul potrivit, și al cetățenilor municipiului București să facem procesul public al administrației Capitalei", a adăugat Daniel Fenechiu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos