Daniel Fenechiu și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Capitalei

Daniel Fenechiu și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Capitalei

Președintele Partidului National Democrat (PND), Daniel Fenechiu, și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Municipiului București.

"Vreau să candidez la Primăria Municipiului București. Cred că doar un avocat poate să facă lumină în tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în București și acesta este principalul motiv pentru care candidez: vreau să fac dreptate în București, pentru bucureșteni", a declarat Daniel Fenechiu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

El a precizat că va adresa forurilor de conducere ale PND o solicitare formală pentru a primi sprijinul deplin al partidului pe care l-a înființat.

Daniel Fenechiu, avocat specializat în drept penal, cu o experiență profesională de aproape 20 ani, spune că a început să lucreze la 'rechizitoriul' modului în care a fost administrată Capitala în ultimii 10 ani.

"Lucrăm deja la rechizitoriul jafului Bucureștiului și în momentul în care îl vom termina îl vom face public, pentru ca fiecare bucureștean, biciclist sau șofer, angajat sau șomer, patron de afacere mare sau mică, tânăr, bătrân, femeie sau adolescent să știe cine, cum și cu cât i-a greșit în acești ani. Iar la final, cu ajutorul echipei mele, pe care o voi prezenta la momentul potrivit, și al cetățenilor municipiului București să facem procesul public al administrației Capitalei", a adăugat Daniel Fenechiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro