Deputatul PSD Vlad Cosma, la DNA Ploiești, pentru declarații în dosarul Herțanu

Deputatul PSD Vlad Cosma, la DNA Ploiești, pentru declarații în dosarul Herțanu

Deputatul PSD Vlad Cosma a ajuns, joi, la sediul DNA Ploiești, el fiind citat de procurori pentru a da declarații în dosarul în care este cercetat în stare de arest preventiv cumnatul premierului Ponta, Iulian Herțanu.

La intrarea în sediul DNA, Vlad Cosma a spus că până acum a studiat dosarul iar azi urmează să facă și declarații.

Cu puțin timp înaintea de sosirea deputatului PSD la sediul DNA Ploiești, din instituție ieșise tatăl său, președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, care a dat declarații timp de trei ore în același dosar.

Cumnatul premierului, Iulian Herțanu, și omul de afaceri Vladimir Ciorbă se află în arest preventiv, aceștia fiind urmăriți penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești, care vizează mai multe infracțiuni, printre care și cea de deturnare de fonduri europene.

În același dosar, directorul SC Grossman, Ilie Drăgan, este arestat la domiciliu, în timp ce alte cinci persoane sunt urmărite penal sub control judiciar — deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma, președintele CJ, Mircea Cosma, fostul consilier județean, Mihail Coman și omul de afaceri Liviu Munteanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...