Directorul general al Apa Nova, care era așteptat la DNA Ploiești, dus cu ambulanța la spital (surse)

Directorul general al Apa Nova, care era așteptat la DNA Ploiești, dus cu ambulanța la spital (surse)

Directorul general al Apa Nova București, Lavinia Săniuță, care era așteptat luni dimineață la DNA Ploiești pentru a fi audiat în dosarul care vizează infracțiunile de cumpărare de influență și trafic de influență în care mai sunt vizați Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, și oamenii de afaceri Vlad Moisescu și Ovidiu Semenescu, a fost dus cu ambulanța la spital, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, Lavinia Săniuță fusese citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul Apa Nova. Conform procedurilor, dacă aceasta nu se va prezenta la audieri și dacă nu va prezenta o dovadă care să justifice absența sa, atunci procurorii vor emite mandat de aducere pe numele ei.

Săniuță este director al Apa Nova București începând din luna iunie a acestui an. Aceasta apare într-o interceptare cuprinsă de procurori DNA în documentele din acest dosar, Săniuță purtând o discuție cu Mădălin Mihailovici, director adjunct al companiei referitoare la documente pe care procurorii DNA le-au ridicat de la sediu, Apa Nova București.

De asemenea, la sediul DNA Ploiești mai era așteptat pentru a fi audiat, tot în calitate de martor, Mircea Macri, persoana delegată să gestioneze contractul de concesiune al Apa Nova în București.

Conform unor surse judiciare, acesta i-a informat pe procurori că nu se prezintă la audieri întrucât este plecat în concediu în afara țării. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …