Directorul Hidro Prahova, audiat la DNA în dosarul lui Iulian Herțanu

Directorul Hidro Prahova, audiat la DNA în dosarul lui Iulian Herțanu

Directorul Hidro Prahova, Dumitru Pantea, este audiat, joi, la sediul DNA Ploiești în dosarul în care sunt urmăriți penal cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, dar și deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma și președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma.

Pantea a declarat, pentru AGERPRES, că a fost chemat 'telefonic' la DNA pentru a fi audiat în calitate de martor. 

'Nu am fost citat. Am fost chemat telefonic. Voi fi audiat în calitate de martor. Nu știu dacă vor mai fi și alți angajați ai Hidro Prahova', a spus Pantea.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii îl audiază, joi, și pe omul de afaceri Liviu Munteanu, administrator al Grossman Engineering Group SRL începând cu data de 25 aprilie 2014, care și-ar fi recunoscut faptele în timpul audierilor inițiale.

SC Hidro Prahova, societate la care acționar principal este Consiliul Județean Prahova, derulează proiectul finanțat din fonduri europene 'Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova', care vizează zeci de localități din județ, inclusiv orașe, între care și Comarnic. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro