DNA descinde și la Primăria Sibiu. Sunt vizate contracte din mandatul Iohannis

DNA descinde și la Primăria Sibiu. Sunt vizate contracte din mandatul Iohannis

Procurorii DNA fac miercuri perchezitii la Directia Tehnica a Primariei Municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de catre Primaria sibiana. 

"Conducerea institutiei a fost anuntata de un reprezentant al DNA ca se vor efectua astazi perchezitii care vizeaza un angajat al Directiei Tehnice din cadrul Primariei Sibiu. In acest sens vor fi efectuate perchezitii in biroul respectivului functionar", a declarat Mirela Gligore, sefa biroului de presa din Primaria Municipiului Sibiu.

Reamintim ca in paralel au loc perchezitii ale DNA si la directia tehnica a Primariei din Cluj Napoca, unde exista suspiciuni privind contractele de deratizare.

Comunicatul DNA

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 - 2015.

În cursul zilei de 07 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureş şi Prahova, din care 5 sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei şi din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024