Două eleve din Piteşti au încercat să se SINUCIDĂ

Două eleve din Piteşti au încercat să se SINUCIDĂ

Două eleve ale unui liceu din Piteşti au ajuns la spital, vineri, după ce au înghiţit o cantitate mare de medicamente şi li s-a făcut rău în curtea şcolii, o colegă fiind cea ca le-a văzut şi a sunat la 112. Cele două adolescente, eleve de liceu cu vârste de 15, respectiv 16 ani, au fost transportate de urgenţă la spital, vineri, după ce au ingerat o cantitate mare de medicamente la şcoală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, paramedicii SMURD au intervenit la Colegiul Tehnic "Costin D. Neniţescu" din Piteşti, după ce o elevă a sunat la 112 şi a spus că în curtea şcolii sunt  două colege de-ale sale care se simt rău.

Când echipajul medical a ajuns la cele două fete, acestea erau conştiente şi le-au spus paramedicilor că au înghiţit 20 de pastile de Paracetamol pentru că le durea capul.

Ambele au fost preluate de SMURD şi transportate la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, pentru îngrijiri medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale