Dragnea: Nu îi spun eu lui Sorin Oprescu dacă să își dea demisia sau nu

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că partidul pe care îl conduce își va alege candidatul la Primăria Capitalei pe baza unor studii sociologice și a adăugat că nu poate să îi spună lui Sorin Oprescu dacă să își dea demisia sau nu.

"Nu îi spun eu lui Sorin Oprescu dacă să își dea demisia sau nu, eu nu doresc nimănui așa ceva, dar ca orice om din țara asta și el trebuie să răspundă în fața justiției. Începând de astăzi vom realiza niște analize extrem de serioase cu privire la ce trebuie să facă PSD în București și la sectoare. Nu avem o soluție astăzi, nu aruncăm nume, vom lua decizia pe baza unor cercetări sociologice serioase. Cel care va fi cel mai bine plasat va fi susținut de partid", a spus Dragnea la finalul ședinței conducerii PSD.

Întrebat dacă Sorin Oprescu a finanțat în vreun fel PSD în cadrul campaniilor electorale, Dragnea a negat, precizând că edilul șef nici nu avea cum să facă acest lucru.

"La câte datorii are PSD... Nu. Nu a ajuns niciun ban (n.r. — de la Oprescu la PSD). Din câte știu eu nu cred că au ajuns și nici nu avea cum. Nu știu să fi fost vreo discuție între partid și Sorin Oprescu pentru așa ceva", a menționat Dragnea.

El a adăugat că PSD este un partid mare care are capacitatea să aibă un candidat propriu la Primăria Capitalei.

"Dacă PSD nu va avea un candidat propriu nu avem dreptul să ne mai numim partid mare. Este poziția mea", a încheiat președintele interimar al PSD.

Magistrații Tribunalului București au decis duminică arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mită. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu