Dragnea: Personal, eu îl susțin în continuare pe Victor Ponta

Dragnea: Personal, eu îl susțin în continuare pe Victor Ponta

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiești, că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta, precizând că situația acestuia va fi discutată în cadrul partidului și al coaliției de guvernământ. "PSD susține în continuare rămânerea la guvernare și o să discutăm și cu colegii din coaliție și din partid despre această situație. (...) Nu discutăm despre susținerea sau nu a unui primar de comună", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a arătat că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta și crede că și partidul o va face.

"Eu, personal, îl susțin în continuare pe Victor Ponta, dar trebuie să discutăm serios în partid.(...) Vom discuta (n.r. — la Comitetul Executiv) și despre situația în care se găsește prim-ministrul și cred că partidul îl va susține în continuare", a arătat Dragnea.

Acesta a afirmat, răspunzând unor întrebări, că situația creată de trimiterea în judecată a lui Victor Ponta este "una foarte grea".

"E o situația foarte grea pentru că sunt consecințe foarte importante și pentru partid, și pentru stabilitatea guvernamentală și pentru țară", a arătat Dragnea.

Liderul social democraților participă vineri la conferința județeană a PSD Prahova.  AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...