Dragnea: Probabil că luni vom avea ședință de coaliție pentru a discuta despre nominalizarea la SIE

Dragnea: Probabil că luni vom avea ședință de coaliție pentru a discuta despre nominalizarea la SIE

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat că cel mai probabil luni va avea loc o ședință a coaliției în care se va lua o decizie în ceea ce privește nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la SIE, adăugând că în partid nu este o stare de mulțumire legată de această propunere.

"În PSD nu e o stare de mulțumire legată de această nominalizare, PSD nu și-a ascuns niciodată lipsa de apreciere față de Mihai-Răzvan Ungureanu. Știm foarte bine scandalurile în care a fost implicat cât a fost prim-ministru. Nu am discutat efectiv în partid, numai că eu cred că va fi foarte greu ca noi să susținem această propunere", a spus Dragnea, miercuri, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că nu știe dacă Victor Ponta a discutat cu Ungureanu înainte de a se opera și nici nu a auzit de vreo discuție pe acest subiect în CSAT.

Dragnea a precizat că luni va avea loc probabil o ședință de coaliție, iar faptul că UNPR îl susține pe Ungureanu nu ar trebui să fie motiv de ruptură.

"Probabil că luni o să avem o coaliție și o să vedem ce iese. Nici nu ne-am întâlnit în coaliție și ne-am și rupt? Nu văd niciun motiv de ruptură, putem avea puncte de vedere diferite, cine știe, poate vor găsi voturi suficiente", a adăugat Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Așa o fi?

5 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei