Dragu: L-am invitat pe Gabriel Biriș să se alăture echipei de la Ministerul de Finanțe ca secretar de stat

Dragu: L-am invitat pe Gabriel Biriș să se alăture echipei de la Ministerul de Finanțe ca secretar de stat

Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, a confirmat miercuri că avocatul Gabriel Biriș va fi secretar de stat în MFP.

"L-am invitat pe domnul Biriș, într-adevăr, să se alăture echipei de la Ministerul de Finanțe. Considerăm că domnul Biriș este un profesionist în acest domeniu de activitate. Vine din zona sectorului privat. A reprezentat și firme mici și mijlocii, ca atare eu cred că domnul Biriș ar putea aduce, într-adevăr, multe informații necesare, mai ales în acest proces de elaborare și finalizare a normelor metodologice la Codul fiscal pentru 2016", a spus Dragu într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Avocatul Gabriel Biriș, consultant fiscal, declara, miercuri, pentru AGERPRES, că, în zilele următoare, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice.

'Confirm faptul că mi s-a propus să preiau funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Am avut o discuție cu cei din minister și am agreat un anumit mod de acțiune, de lucru. În momentul de față, aștept numirea. Decizia din partea mea este luată, la fel și din partea celor care mi-au propus. Există niște proceduri administrative până se va concretiza numirea mea în funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor și de director la Direcția de fiscalitate', a afirmat Biriș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro