Dumitru Dragomir va fi cercetat în libertate, a decis definitiv Curtea de Apel

Dumitru Dragomir va fi cercetat în libertate, a decis definitiv Curtea de Apel

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, va fi cercetat în libertate în dosarul privind vânzarea de către LPF a drepturilor de televizare a meciurilor, a decis definitiv, marţi, Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Dumitru Dragomir (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Judecătorii CAB au respins astfel contestaţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) faţă de hotărârea prin care Tribunalul Bucureşti a decis ca fostul preşedinte al LPF să fie cercetat în libertate.

Dumitru Dragomir a declarat marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, că nu a minţit în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri de fotbal, precizând că este "nevinovat sută la sută" şi că nu are nicio temere.

"Nici ei nu au minţit, nici noi nu am minţit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. (...) Ei când au văzut că sunt vreo 20 şi ceva de arestaţi, cu fel de fel de firme fantomă, le-am şi spus că dacă eu sunt în vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorbă un minut în viaţa mea, daţi-mi cea mai mare pedeapsă din lume. (...) Sunt nevinovat sută la sută. Procurorii pot să spună orice", a spus Dragomir.

Fostul preşedinte al LPF a adăugat că vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal a fost făcută în urma unei licitaţii publice.

"Eu am făcut licitaţie publică. De ce nu s-au cumpărat la licitaţie publică toate şi s-au cumpărat numai trei pachete? Acolo este întrebarea. (...) Eu ar trebui să fiu felicitat că am adus, în loc de 37 milioane, cât mi-au dat toate cluburile în scris, 57 de milioane", a mai spus Dragomir.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia