Epsică Chiru (Apa Nova): Procurorii DNA au cerut contracte comerciale din perioada 2008-2015

Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru, a precizat că procurorii anticorupție din Ploiești au solicitat, joi, conducerii instituției o serie de contracte comerciale din perioada 2008-2015.

"În cursul dimineții, la sediul Apa Nova București s-au prezentat doi domni procurori de la DNA — Serviciul Ploiești, solicitând o serie de documente contractuale, pe care conducerea instituției le va pune la dispoziție în toată transparența posibilă. Nu cunoaștem motivul pentru care s-au interesat de aceste documente. Documentele solicitate sunt pentru perioada 2008 — 2015. Sunt contracte comerciale cu subantreprenori de-ai noștri", a afirmat Epsică Chiru la sediul Apa Nova.

El a subliniat că reprezentanții Apa Nova nu au fost anunțați în legătură cu vreo audiere și nu au fac verificări în birouri.

"Apa Nova București are contract cu Primăria Municipiului București pentru serviciile de apă și canalizare, contract care este publicat inclusiv pe site-ul primăriei și este accesibil pentru oricine dorește să cunoască conținutul acestuia", a adăugat Epsică Chiru.

Procurorii DNA Ploiești ridică, joi, mai multe documente de la o serie de instituții din București, acțiunea fiind legată de un dosar de corupție în care sunt implicate persoane de la Apa Nova București, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, anchetatorii vor ridica documente de la Apa Nova București, dar și de la Primăria Sectorului 1 și Primăria Generală a Capitalei.

Ancheta vizează mai multe fapte de corupție în care sunt implicate persoane din conducerea Apa Nova București. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

4 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

5 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake