Firea: Nu se poate vorbi în acest moment despre o împăcare cu Băsescu

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, joi, că nu se poate vorbi în acest moment despre o împăcare cu Traian Băsescu și că a acceptat o discuție preliminară informativă despre procedura medierii.

"Nu se poate vorbi în acest moment despre o împăcare cu Traian Băsescu. Știți că atunci când au fost făcute acele amenințări, acele jigniri, eram membru al Comisiei parlamentare de anchetă Nana. Pot să confirm faptul că avocații domniei sale au apelat la o doamnă mediator, care, la rândul său, a transmis domnului avocat Bolcaș, care mă reprezintă, o solicitare de mediere. În acest moment, nu am ajuns nici măcar să discutăm, a fost și timpul foarte scurt. Ceea ce am acceptat a fost nu medierea în sine, ci o discuție preliminară informativă, doar cu doamna mediator nu și cu avocații domnului Băsescu sau cu fostul președinte, pentru a afla și eu la modul concret la ce se referă medierea, în ce ar consta această procedură", a spus Firea la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că nu a luat încă nicio decizie în această privință și că vrea să cântărească foarte bine lucrurile. "Nu îmi dau seama de ce domnul președinte a dorit să apeleze la această modalitate, este dreptul domniei sale, așa cum este dreptul meu să o accept sau să o refuz. Nu am luat nicio decizie să accept sau nu medierea pentru că nu știu exact în ce ar consta. Trebuie să cântăresc foarte bine. Nici nu vreau să fiu considerată un om răzbunător pentru că sunt un bun creștin, dar nici nu pot să șterg cu buretele tot ce s-a întâmplat. Cred că trebuie să existe ori o recunoaștere publică a faptului că s-a greșit, ori o altă atitudine pe care să o aibă fostul președinte față de mine ca persoană și față de mine ca parlamentar", a încheiat Firea. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze