Florin Miclea, avocatul găsit împuşcat, îl reprezenta pe Marian Iancu în Dosarul RAFO

Florin Miclea, avocatul găsit împuşcat, îl reprezenta pe Marian Iancu în Dosarul RAFO

Avocatul Florin Cristian Miclea, din Baroul București, a fost găsit mort, duminică, de către soția lui, împușcat cu o armă de vânătoare. "Sinuciderea" acestuia ridică totuși anumite semne de întrebare, fapt pentru care criminaliștii au deschis un dosar penal.

 Chiar dacă din primele cercetări se presupune că  Miclea s-ar fi sinucis, tragându-și un glonte în inima, nu este exclus  ca o mână criminală să fi regizat sinuciderea.

Apropiații fostului avocat spun că Florin Cristian Miclea era cunoscut ca fiind  implicat în afacerile lui Marian Iancu de la RAFO Onești, având calitatea de membru în Consiliul de Administrație la mai multe societăți comerciale satelite ale RAFO Onești.

In aceste firme s-a făcut la un moment dat o infuzie de capital de peste un milion de euro... Marian Iancu, patron al FC Timișoara, a fost trimis în judecată de  DIICOT în două dosare instrumentate de către procurorul șef Alina Bica... În primul dosar, Marian Iancu a luat deja la fond o pedeapsă de 12 ani. În al doilea dosar, cauza se află în stare de judecată pe fond.

Potrivit Ziarul de Bacău, la data de 3 iunie 2009, avocatul Florin Cristian Miclea figura în echipa actionarului majoritar BkP Trust Invest, deținut de Marian Iancu și de fratele acestuia, Octavian Iancu, precum și membru al Consiliului de Administratie al societății Uton Onești. Numele avocatului Florin Cristian Miclea mai apare și într-un document emis de Tribunalul Arbitral al Sportului ca  reprezentantul legal al Fotbal Club Timișoara SA deținută la acea dată de Marian Iancu.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cruzime fără margini a comandanților ruși

2 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

3 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”