Giurgiu: Marius Crăcea vrea contestarea deciziei de excludere din MP

Giurgiu: Marius Crăcea vrea contestarea deciziei de excludere din MP

Marius Crăcea a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că vrea contestarea excluderii sale din Mișcarea Populară, iar dacă decizia nu va fi soluționată favorabil nu renunță la ideea de a face politică și vrea să candideze ca independent la Primăria municipiului Giurgiu.

"Eu, în acest moment, nu știu cum s-a votat, nu urmăresc presa, am altceva mai important de făcut, cert este că respect decizia lor, dar nu voi renunța la a face politică, cred că se va contesta această decizie din partea organizației județene, eu vreau să rămân în Mișcarea Populară, dar, dacă nu se va putea, iau în calcul și să candidez ca independent la Primăria municipiului Giurgiu", a afirmat Crăcea.

Marius Crăcea, președinte interimar al organizației municipale MP Giurgiu, a fost exclus sâmbătă din partid. În cadrul Consiliului Național al MP desfășurat sâmbătă s-au înregistrat 42 de voturi pentru excludere și 13 împotrivă.

Președintele organizației județene a MP Giurgiu, Ionel Dinu, a spus că a votat împotriva excluderii și va contesta această decizie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /