Giurgiu: Marius Crăcea vrea contestarea deciziei de excludere din MP

Giurgiu: Marius Crăcea vrea contestarea deciziei de excludere din MP

Marius Crăcea a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că vrea contestarea excluderii sale din Mișcarea Populară, iar dacă decizia nu va fi soluționată favorabil nu renunță la ideea de a face politică și vrea să candideze ca independent la Primăria municipiului Giurgiu.

"Eu, în acest moment, nu știu cum s-a votat, nu urmăresc presa, am altceva mai important de făcut, cert este că respect decizia lor, dar nu voi renunța la a face politică, cred că se va contesta această decizie din partea organizației județene, eu vreau să rămân în Mișcarea Populară, dar, dacă nu se va putea, iau în calcul și să candidez ca independent la Primăria municipiului Giurgiu", a afirmat Crăcea.

Marius Crăcea, președinte interimar al organizației municipale MP Giurgiu, a fost exclus sâmbătă din partid. În cadrul Consiliului Național al MP desfășurat sâmbătă s-au înregistrat 42 de voturi pentru excludere și 13 împotrivă.

Președintele organizației județene a MP Giurgiu, Ionel Dinu, a spus că a votat împotriva excluderii și va contesta această decizie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție